Menu

Rolletjes pepermunt

Of je nu jong bent of oud, klein of groot, een rolletje pepermunt komt altijd van pas. Met een rol pepermunt op zak heb je altijd een lekker verfrissend snoepje bij de hand, en een pepermuntrolletje is nu eenmaal gemakkelijk mee te nemen. Daarmee bieden juist rolletjes pepermunt unieke mogelijkheden voor uw bedrijf!

Lees meer over onze rolletjespepermunt »

Met uw onderneming aan de rol (pepermunt)

Pepermuntjes worden uiteraard niet los, maar in een pepermuntrolletje of pepermuntblikje bewaard. Juist deze pepermuntrolletjes bieden u een prima manier om uw onderneming of vereniging nog eens goed onder de aandacht te brengen. U doet dit door uw logo of tekst te laten drukken op de wikkel van de pepermuntrol. Iedere keer dat uw (potentiële) klant een pepermuntje uit de rol neemt, wordt hij of zij herinnerd aan uw onderneming!

De vele mogelijkheden van pepermuntrolletjes

Met rolletjes pepermunt is er tegenwoordig veel mogelijk. Zo kunt u er voor kiezen om een snoeppot te laten vullen met miniatuur pepermuntrolletjes met uw logo op de wikkel, maar ook grotere pepermuntrollen (om uit te delen) behoren tot de mogelijkheden. En heeft u al eens aan onze vierkante pepermuntrolletjes gedacht?

Pepermuntrolletjes bestellen

Wilt u ook uw onderneming onder de aandacht brengen door middel van pepermuntrolletjes met úw tekst en/of logo? Neem dan snel contact op met de Pepermuntfabriek om uw mogelijkheden te bespreken. U ontwerpt uw persoonlijke pepermuntrollen en wij doen de rest!

Minder tekst

Vierkante pepermuntrolletjes

Vierkante pepermuntrolletjes doen het altijd goed op beurzen en ander 'promo-gebeuren'. Met een simpel rolletje pepermunt herinnert u uw klanten nog lang aan uw bedrijf, tegen geringe kosten.

Benieuwd hoe onze vierkante pepermuntrolletjes gemaakt worden? Bekijk het filmpje hieronder!

Bekijk blader catalogus

Bent u benieuwd naar al het promotionele snoepgoed dat wij u kunnen bieden? Of weet u nog niet precies wat u wilt bestellen en wilt u graag een overzicht van onze mogelijkheden? Al onze pepermunt, snoepgoed, bonbons en meer vindt u in onze overzichtelijke online catalogus.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!
Naam
Geen geldige invoer
E-mailadres
Geen geldig e-mailadres
Vraag
Invalid Input

Invalid Input

Code niet juist

De Pepermuntfabriek

Blikjes en rolletjes pepermunt met daarop úw logo. U maakt het met de Pepermuntfabriek. Pepermunt met logo is verfrissend en doeltreffend!

Contact opnemen

Onderdeel van:
Sweetgifts.nl
Melkrijder 13c, Nijkerk
Bel ons 033 - 246 04 79
Mail ons info@sweetgifts.nl

Nieuwsbrief

Ontvang ook leuke aanbiedingen!

Geen geldig e-mailadres