Menu

Pepermunt doosjes

Ook zo'n liefhebber van pepermunt? Deze verfrissende lekkernij is in diverse vormen en varianten te verkrijgen: pepermuntrolletjes, vierkante pepermuntrollen, pepermuntblikjes en nu ook pepermunt doosjes! Dit zijn platte doosjes die gevuld zijn met overheerlijke kleine pepermuntjes. Het grote voordeel van de mintcard is, dat de verpakking zich uitstekend leent voor reclame voor úw bedrijf. Zo kunt u uw (potentiële) klanten en andere zakenrelaties een verfrissing aanbieden waar ze nog lang plezier van zullen hebben, terwijl u tegelijkertijd keer op keer uw onderneming onder de aandacht brengt.

Lees meer over onze doosjes pepermunt »

Doe meer met mindcards - pepermunt doosje

Uiteraard kunt u de mindcards (die het formaat hebben van een creditcard) laten bedrukken met uw logo en/of slogan, maar daarmee houden de mogelijkheden niet op! Juist door het handige formaat van de mintcards, kunt u deze verpakking ook uitstekend gebruiken om bijvoorbeeld een evenement of jubileum onder de aandacht te brengen.

Doe meer met mindcards, pepermunt doosje

Uiteraard kunt u de mindcards (die het formaat hebben van een creditcard) laten bedrukken met uw logo en/of slogan, maar daarmee houden de mogelijkheden niet op! Juist door het handige formaat van de mintcards (pepermunt doosje), kunt u deze verpakking ook uitstekend gebruiken om bijvoorbeeld een evenement of jubileum onder de aandacht te brengen.

Mintcards in meerdere vormen

Een “creditcard” met pepermuntjes is natuurlijk altijd een smaakvolle give-away, maar weet u dat u bij de Pepermuntfabriek ook mintcards in andere vormen kunt bestellen? Zo leveren wij desgewenst mintcards in de vorm van een hart, een huisje of een vijzel. Deze bijzondere vorm geeft uw mintcard nét dat beetje extra, zodat uw promotionele pepermuntjes de aandacht krijgen die zij verdienen.

Minder tekst

Vierkante pepermuntrolletjes

Vierkante pepermuntrolletjes doen het altijd goed op beurzen en ander 'promo-gebeuren'. Met een simpel rolletje pepermunt herinnert u uw klanten nog lang aan uw bedrijf, tegen geringe kosten.

Benieuwd hoe onze vierkante pepermuntrolletjes gemaakt worden? Bekijk het filmpje hieronder!

Bekijk blader catalogus

Bent u benieuwd naar al het promotionele snoepgoed dat wij u kunnen bieden? Of weet u nog niet precies wat u wilt bestellen en wilt u graag een overzicht van onze mogelijkheden? Al onze pepermunt, snoepgoed, bonbons en meer vindt u in onze overzichtelijke online catalogus.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!
Naam
Geen geldige invoer
E-mailadres
Geen geldig e-mailadres
Vraag
Invalid Input

Invalid Input

Code niet juist

De Pepermuntfabriek

Blikjes en rolletjes pepermunt met daarop úw logo. U maakt het met de Pepermuntfabriek. Pepermunt met logo is verfrissend en doeltreffend!

Contact opnemen

Onderdeel van:
Sweetgifts.nl
Melkrijder 13c, Nijkerk
Bel ons 033 - 246 04 79
Mail ons info@sweetgifts.nl

Nieuwsbrief

Ontvang ook leuke aanbiedingen!

Geen geldig e-mailadres