Menu

Over De Pepermuntfabriek

Pepermunt is lekker, verfrissend en tijdloos. Maar bij de Pepermuntfabriek kunnen wij nog veel meer met pepermunt! Uw pepermunt laten bedrukken met uw logo, leuke handige schuifblikjes met mintjes, vierkante pepermuntrolletjes... U kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk bij de Pepermuntfabriek.

Pepermunt bedrukken- een verfrissende promotie

Onze pepermunt fris in de mond, uw bedrijf fris in het geheugen. Bedrukte pepermunt is een prima manier om op verfrissende wijze uw bedrijf of vereniging in het zonnetje te zetten. In een grote snoeppot bij de balie, als weggevertje bij een beurs of evenement.. er is altijd wel een gelegenheid die past bij onze pepermunt.

Bij de Pepermuntfabriek weten we wel wat lekker is! Niet alleen op het vlak van pepermunt, maar ook op het gebied van andere lekkernijen staan we ons (zoete) mannetje.

De Pepermuntfabriek is een concept van Sweetgifts, de drijvende kracht achter logobonbonsz.nl, desnoeppot.nl en inblikken.eu. Bent u niet zo dol op pepermunt, dan kunt u dus ook een van onze andere zoetigheden bestellen.

Vierkante pepermuntrolletjes

Vierkante pepermuntrolletjes doen het altijd goed op beurzen en ander 'promo-gebeuren'. Met een simpel rolletje pepermunt herinnert u uw klanten nog lang aan uw bedrijf, tegen geringe kosten.

Benieuwd hoe onze vierkante pepermuntrolletjes gemaakt worden? Bekijk het filmpje hieronder!

Bekijk blader catalogus

Bent u benieuwd naar al het promotionele snoepgoed dat wij u kunnen bieden? Of weet u nog niet precies wat u wilt bestellen en wilt u graag een overzicht van onze mogelijkheden? Al onze pepermunt, snoepgoed, bonbons en meer vindt u in onze overzichtelijke online catalogus.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!
Naam
Geen geldige invoer
E-mailadres
Geen geldig e-mailadres
Vraag
Invalid Input

Invalid Input

Code niet juist

De Pepermuntfabriek

Blikjes en rolletjes pepermunt met daarop úw logo. U maakt het met de Pepermuntfabriek. Pepermunt met logo is verfrissend en doeltreffend!

Contact opnemen

Onderdeel van:
Sweetgifts.nl
Melkrijder 13c, Nijkerk
Bel ons 033 - 246 04 79
Mail ons info@sweetgifts.nl

Nieuwsbrief

Ontvang ook leuke aanbiedingen!

Geen geldig e-mailadres