Menu

Nog meer pepermunt

Als echte pepermuntfabriek kunnen we er uiteraard geen genoeg van krijgen: pepermuntjes in alle vormen en maten. En dat is niet voor niets. Pepermuntjes zijn populaire snoepjes die in feite geschikt zijn voor elke gelegenheid. De ingrediënten voor onze pepermuntjes zijn eigenlijk vrij simpel: pepermunt wordt gemaakt van een deeg van zetmeel, suiker en pepermuntolie.

Lees meer over de mogelijkheden van pepermunt »

Olie om pepermunt te maken

De pepermuntolie die wordt gebruikt om pepermuntjes van te maken, is afkomstig van de pepermuntplant, die officieel Mentha piperita heet. Deze plant wordt na het oogsten gedroogd en vervolgens naar de fabriek vervoerd. Hier worden ze verhit door middel van stoom. De pepermuntolie komt hierdoor vrij. Als de stoom afkoelt, blijft de pepermuntolie op het water drijven. Nu kan de olie van het water worden gescheiden, zodat de olie gebruikt kan worden om pepermuntjes van te maken.

Pepermunt en de mogelijkheden

Uiteraard zijn er vele manieren waarop u onze pepermuntjes kunt gebruiken om uw onderneming onder de aandacht te brengen. Zo kunt u kiezen voor onze bedrukte pepermuntrolletjes, maar ook voor leuke pepermuntblikjes, vierkante pepermuntrolletjes, kokertjes gevuld met pepermunt, een snoeppot met mini pepermuntjes en vele andere varianten. Informeer nu naar de mogelijkheden!

Minder tekst

Vierkante pepermuntrolletjes

Vierkante pepermuntrolletjes doen het altijd goed op beurzen en ander 'promo-gebeuren'. Met een simpel rolletje pepermunt herinnert u uw klanten nog lang aan uw bedrijf, tegen geringe kosten.

Benieuwd hoe onze vierkante pepermuntrolletjes gemaakt worden? Bekijk het filmpje hieronder!

Bekijk blader catalogus

Bent u benieuwd naar al het promotionele snoepgoed dat wij u kunnen bieden? Of weet u nog niet precies wat u wilt bestellen en wilt u graag een overzicht van onze mogelijkheden? Al onze pepermunt, snoepgoed, bonbons en meer vindt u in onze overzichtelijke online catalogus.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!
Naam
Geen geldige invoer
E-mailadres
Geen geldig e-mailadres
Vraag
Invalid Input

Invalid Input

Code niet juist

De Pepermuntfabriek

Blikjes en rolletjes pepermunt met daarop úw logo. U maakt het met de Pepermuntfabriek. Pepermunt met logo is verfrissend en doeltreffend!

Contact opnemen

Onderdeel van:
Sweetgifts.nl
Melkrijder 13c, Nijkerk
Bel ons 033 - 246 04 79
Mail ons info@sweetgifts.nl

Nieuwsbrief

Ontvang ook leuke aanbiedingen!

Geen geldig e-mailadres