Menu

Kauwgom

Geniet u ook zo van een kauwgummetje op z'n tijd? Juist omdat kauwgom niet bedoeld is om op te eten, is het een ideale calorie-arme verfrissing tussendoor. Ook kunt u kauwgom uitstekend gebruiken als dorstlesser, omdat de kauwbewegingen de speekselaanmaak bevorderen en u hierdoor minder dorst ervaart. Maar kauwgum biedt nog veel meer mogelijkheden!

Lees meer over onze kauwgom »

Kauwgom met uw logo!

Een pakje kauwgom gaat soms wekenlang mee. Kiest u ervoor om een pakje kauwgummetjes met uw logo te laten bedrukken, dan bent u er dus wekenlang van verzekerd dat uw klant of andere zakenrelatie herinnerd wordt aan uw onderneming. Ook wordt kauwgum vaak gedeeld met anderen, zodat ook zij weer in contact komen met uw bedrijfsnaam.

Kauwgom of trouwgom?

Uiteraard kunt u de pakjes kauwgum van de Pepermuntfabriek ook voor andere doeleinden gebruiken. Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u nog op zoek naar een verfrissend cadeautje voor uw bruiloftsgasten? Denk eens aan een pakje kauwgom in de stijl van uw trouwkaart of met enkele persoonlijke spreuken erop.

De voordelen van logo kauwgom

Uit diverse onderzoeken blijkt, dat het kauwen van kauwgom het geheugen ten goede komt. Dit geldt met name voor introverte personen. Aangenomen wordt dat dit effect ontstaat door het stressreducerende effect van kauwgom. Door het kauwen van een kauwgummetje met uw logo op de verpakking wordt uw klant dus rustiger en “slimmer”- terwijl hij zojuist úw logo onder de neus gekregen heeft!

Minder tekst

Vierkante pepermuntrolletjes

Vierkante pepermuntrolletjes doen het altijd goed op beurzen en ander 'promo-gebeuren'. Met een simpel rolletje pepermunt herinnert u uw klanten nog lang aan uw bedrijf, tegen geringe kosten.

Benieuwd hoe onze vierkante pepermuntrolletjes gemaakt worden? Bekijk het filmpje hieronder!

Bekijk blader catalogus

Bent u benieuwd naar al het promotionele snoepgoed dat wij u kunnen bieden? Of weet u nog niet precies wat u wilt bestellen en wilt u graag een overzicht van onze mogelijkheden? Al onze pepermunt, snoepgoed, bonbons en meer vindt u in onze overzichtelijke online catalogus.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!
Naam
Geen geldige invoer
E-mailadres
Geen geldig e-mailadres
Vraag
Invalid Input

Invalid Input

Code niet juist

De Pepermuntfabriek

Blikjes en rolletjes pepermunt met daarop úw logo. U maakt het met de Pepermuntfabriek. Pepermunt met logo is verfrissend en doeltreffend!

Contact opnemen

Onderdeel van:
Sweetgifts.nl
Melkrijder 13c, Nijkerk
Bel ons 033 - 246 04 79
Mail ons info@sweetgifts.nl

Nieuwsbrief

Ontvang ook leuke aanbiedingen!

Geen geldig e-mailadres